INNOVATION

Innovativ virksomhed - Innovative produkter - Innovative løsninger

Innovative produkter – innovativ virksomhed


Vi er en innovativ virksomhed med fokus på innovative produkter samt løsninger, specialiseret til private og offentlige hospitaler i Danmark.

Innovation til danske hospitaler

Innovative tilgange har ført til forbedrede og skalerbare måder at levere klinisk hardware, der er tilpasset hospitalerne i Danmark, samt forbedre arbejdspladsen ved at gøre den mere klinisk og ergonomisk. En fundamental del af denne innovation, er løsninger baseret på hardware, der har til formål at assistere læger, samt sundhedsansatte med at yde en effektiv og sikker patientpleje. En innovativ tilgang i hospitalsindustrien kan også være ergonomisk og klinisk hardware, der forbedrer medarbejderens arbejdsstilling, samt mindsker risici ved smitte. Dette har vi hos Sensor Medical gjort via vores ergonomiske og hygiejniske udstyr, der er udarbejdet til netop disse behov. Hos Sensor, dedikerer vi vores hverdag og evner, til at udvikle (og videreudvikle), samt tilbyde innovative hardware løsninger til danske hospitaler, som muliggør tilfredsstillende patientpleje, af de sundhedsansatte i en given organisation.    

Sensor Medical besidder mange års erfaring indenfor medicinske hardware løsninger til private samt offentlige hospitaler. Vi foretager et tæt samarbejde med vores kunder for at identificere deres behov, og dertil kan udvikle bedst mulige kliniske og ergonomiske hardware løsninger, der er tilpasset hospitalerne krav. Nye teknologier og løsninger inden for hardware, kan hjælpe med at automatisere processer, forbedre diagnostik og behandling, samt øge patientsikkerheden. 

En af de vigtigste drivkræfter bag innovation inden for kliniske hardwareløsninger er behovet for at reducere omkostningerne, samtidig med at øge effektiviteten. Nye hardwareløsninger kan hjælpe med at reducere manuelt arbejde, hvilket kan føre til besparelse af omkostninger. Vores ergonomiske og kliniske medical løsninger kan også hjælpe med at indskrænke sygemelding og smitte hos medarbejdere. Innovtiv tankegang inden for hardwareløsninger, bidrager også til patientbehandling i den nyere tid. Ny teknologi indenfor diagnostik og behandling, kan gavne læger med at foretage præcise diagnoser og yde de bedste behandlinger der kan tilbydes. Dette kan føre til bedre resultater for patienterne og forøget tilfredshed. 

Derudover kan innovation indenfor sundhedssektoren og hardwareløsninger, også bidrage til at forøge patientsikkerheden. Nye hardwareløsninger kan bidrage med fremragende overvågning patienternes helbred og sende akutte advarsler, hvis problemer opstår. Dette kan føre til hurtigere intervention og fyldestgørende resultater for patienter.

Antibakterier og nano-sølvteknologi


Bliv helt fri for bakterier med vores revolutionerende anti-bakterielle multiberøringsskærm med hele 10 års garanti! Vi præsenterer nu det ultimative værktøj til en renere og mere hygiejnisk hverdag i den medicinske industri. 


Hos Sensor Medical ved vi, at sundhed og sikkerhed er en topprioritet for jer. Derfor har vi udviklet denne innovative multiberøringsskærm, der effektivt bekæmper bakterier og holder alle omgivelser renere end nogensinde før - dette bliver gjort med den banebrydende nano-sølvteknologi! Vi er stolte af at kunne udbyde det ultimative værktøj til at beskytte jer, jeres patienter og jeres omgivelser mod skadelige bakterier og mikroorganismer. 

Nano-sølvteknologiens antibakterielle egenskaber er blevet til for at beskytte patienter og ligeledes hospitalsmedarbejdere mod skadelige bakterier, der måske uheldigvis kan udsætte patienter, og muligvis også hospitalsmedarbejdere for sundhedsskadelige farer. Nanoteknologiens partikler er ekstremt små og måler typisk mindre end 100 nanometer i diameter. Nano-sølvpartikler frigiver positive sølvioner, når de kommer i kontakt med bakterier og mikroorganismer. Disse ioner har en kraftfuld antibakteriel påvirkning, ved at forstyrre bakteriernes cellemembran og metabolisme, hvilket resulterer i deres dræbning og hindrer deres yderligere vækst og spredning. Denne unikke egenskab gør nano-sølvpartiklerne til en effektiv og pålidelig løsning til at reducere bakterieinfektioner og skabe et sundere miljø. 

Vores anti-bakterielle multiberøringsskærm med nano-sølvteknologi er resultatet af års forskning og udvikling. Ved at integrere disse avancerede partikler i skærmens overflade sikrer vi en kontinuerlig og langvarig antibakteriel beskyttelse. Nano-sølvpartiklerne er indlejret i selve skærmens materiale og er derfor holdbare og modstandsdygtige over for slid til daglig brug. 

På hospitaler er en holdbar hygiejne alfa omega, og hos Sensor Medical er vi mestre i at yde produkter, der opfylder alle krav ift. hygiejnisk sikkerhed.  

Med vores 10 års garanti kan I være sikker på, at vores anti-bakterielle multiberøringsskærm er en pålidelig investering. I kan have fuld tillid til vores produkts holdbarhed og kvalitet. Hvis der skulle opstå nogen problemer indenfor de 10 år, så står vi klar til at finde og udarbejde en bæredygtig løsning på problemet, så den samme fejl ikke opstår igen. Jeres tilfredshed, samt patientsikkerheden på hospitalerne, er vores vigtigste mål. 

Skærmene er ikke kun antibakterielle, de er også yderst intuitive og brugervenlige. Navigering på skærmen er ligetil, da det kun kræver fingerbevægelser, på overfladen, hvilket gør det til et letanvendeligt system at benytte sig af.

Hos Sensor Medical ved vi, at design og æstetik er vigtige faktorer for alle, heriblandt hospitaler. Vores anti-bakterielle multiberøringsskærm er elegant og stilfuld, og den passer perfekt ind i ethvert professionelt og/eller moderne miljø. Beskyt patienter, pårørende og medarbejdere imod skadelige bakterier med vores anti-bakterielle multiberøringsskærm. Vores innovative teknologi og 10 års garanti gør det til det perfekte valg for jer, der værdsætter hygiejne, holdbarhed og pålidelighed frem for alt. Vent ikke længere! Tag det første skridt mod en renere fremtid med vores antibakterielle multiberøringsskærm. Kontakt os i dag for at få mere information og en skræddersyet løsning til jeres specifikke behov.  

Med vores skærme kan I skabe et sundere, mere sikkert og mere effektivt patient- og arbejdsmiljø samtidig med at I imponerer jeres patienter og samarbejdspartnere med den nyeste teknologi. Gør jeres hverdag bedre med vores anti-bakterielle multiberøringsdisplay - en investering i hygiejne, sikkerhed og produktivitet til fremtiden.  

Innovativt og klinisk hardware


Den medicinske industri er en af de mest innovative brancher i verden, og med den stigende efterspørgsel på sundhedsydelser, stilles der større krav til klinisk hardware. 

Derfor er det yderst vigtigt for hospitaler at have adgang til hardware-løsninger, der kan imødekomme de mange forskellige behov, som sundhedssektoren har. Hos Sensor Medical er vi specialiserede i at tilbyde skræddersyede kliniske hardware-løsninger til B2B-virksomheder, klinikker, samt hospitaler.  

Vi står altid på mål for vores værdier, og er altid på udkig efter nye og innovative teknologier, der kan gøre en forskel i på hospitaler samt stuegange, og dertil skabe fyldestgørende resultater for patienter og medarbejdere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kliniske hardware-løsninger, herunder medicinsk udstyr, skærme, pc'er, tastaturer og mus, der er designet til at opfylde behovene i den kliniske verden. Vores produkter er af høj kvalitet og er skabt med fokus på at sikre, at de opfylder de høje standarder, som er nødvendige på hospitaler. Vi ved, hvor vigtigt det er at have hardware, der fungerer problemfrit og er pålideligt. Derfor tilbyder vi også omfattende support og vedligeholdelse for at sikre, at vores produkter fungerer optimalt, og lever op til de krav, der stilles. 

Hos Sensor Medical tror vi på, at innovation og teknologi er afgørende for at forbedre udfordringer på hospitaler, og skabe bedre resultater for patienterne og medarbejderne. Vi er stolte af at være en del af denne udvikling, og er dedikerede til at levere skræddersyede kliniske hardwareløsninger, der er med til at drive denne udvikling fremad.

Vi tilbyder udover ovenstående også batterier til mobile computere, Bedside Infotainment, Fanless Medical Panel PC, velkomststandere, Medical Box PC, Medical AIO Panel PC, Medical Tablets, Netværks Isolator og andet. 
 

Samlet set er ergonomisk hospitalsudstyr og medicinsk hardware en vigtig investering for enhver arbejdsplads inden for sundhedssektoren. Det kan hjælpe med at reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader, og forbedre arbejdsflowet og produktiviteten. Hos Sensor Medical er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der imødekommer de krav, der stilles på danske hospitaler.

Vi tilbyder alt fra vaskbare mus og tastaturer til hygiejniske tastaturer og ergonomiske og kliniske stuegangsvogne. Vores produkter er alle designet med fokus på ergonomi og hygiejne for at imødekomme de strenge krav, der stilles i sundhedssektoren.  

Kontakt Sensor Medical

  43 75 44 80
 

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde det rette hospitalsudstyr og medicinsk udstyr til din arbejdsplads. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver situation, så du kan få det optimale ud af dit hardware og udstyr, og samtidig sikre en ergonomisk og hygiejnisk arbejdsplads. 

Vi tilbyder alt fra vaskbare mus og tastaturer til hygiejniske tastaturer og ergonomiske og kliniske stuegangsvogne. Vores produkter er alle designet med fokus på ergonomi og hygiejne for at imødekomme de strenge krav, der stilles i sundhedssektoren. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde det rette hospitalsudstyr og medicinsk udstyr til din arbejdsplads. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver situation, så du kan få det optimale ud af dit hardware og udstyr, og samtidig sikre en ergonomisk og hygiejnisk arbejdsplads.

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details