SENSOR ECS     SENSOR MEDIA

ANVENDELSESOMRÅDER

Sensor Medical er total leverandør af hardware løsninger til hospitalets forskellige anvendelsesområder og afdelinger

Anvendelsesområder

Sensor Medical er total leverandør af hardware løsninger til hospitalets forskellige anvendelsesområder og afdelinger. Vores målsætning er, at hjælpe danske sygehuse med at kapitalisere de muligheder, som ligger indenfor praktisk anvendelse af vores serviceydelser og produkter. Vi kan bistå med rådgivning eller systemleverance, som sikrer opnåelse af de standarder man bør fokusere på ved valg af hardwareløsninger til de forskellige anvendelsesområder på sygehus området. Herunder findes et udpluk af nogle af de områder som vi allerede leverer til i dag.

Stuegang

Sensor Medical har specialiseret sig i mobile ergonomiske arbejds stationer, som anvendes til stuegang på sygehusene. Vores komplette løsninger består ofte af en ergonomisk vogn, der er tilsluttet til en af vores Panel PC`er med touchskærm samt et medical godkendt tastatur. I serien af panel PC`er tilbyder vi bl.a. batteridrevne PC løsninger, som giver personalet maksimal mobilitet. Vi har også ergonomiske stuevogne, som kan bruges til afdelings laptops.

Modtagelse og venteværelse

Til sygehusets modtagelse og venteværelse har vi specialiseret os i driftsikre og elegante infostandere, som anvendes af patienter og pårørende. Vores skærmen er berøringsfølsomme og reagerer på selv de letteste tryk. Med infostanderen følger integreret kortlæser til sygesikringskort, således at patienterne let og hurtigt selv kan registrere deres ankomst.

Operation

Skræddersyet computer hardware til lager og logistik, som er kompatibel med alle monteringsmetoder i RAM eller VESA mount. Alle enheder, der modtager strøm fra køretøjet, har en konfiguration, der sikrer stabil ydelse i ustabile strømforsyningssituationer. Enhederne installeret på gaffeltrucks er robuste nok til at modstå daglige operationer med vibration fra køretøjet.

Røntgen og scanning

Vores skræddersyede monitorer eller Panel PC`er, gengiver røntgen og motion billeder i 4K UHD. Skærmkvaliteten skaber de bedste digitale arbejdsforhold for læger og sygeplejersker.

Vores løsninger understøtter Picture-in-Picture (PIP), Picture-by-Picture (PBP) Picture-Over-Picture (POP).

Ambulance og mobile tjenester

Sensor Medical er specialister i mobile løsninger til sundhedsindsatsen i felten. Vores Medical tablets og PDA`er, er designet til at optimere den mobile akutindsats i felten med kommunikation, indsamling og dokumentation af patientinformation.