Vi finder den rigtige løsning til dig

Vi er kun et opkald væk

  4375 4480

Infostandere

Velegnet til alle hospitalets afdelinger, som har brug for at lette arbejdsgangen ved modtagelse af patienter.

En infostander gør det nemt for patienter og gæster at tjekke sig selv ind ved at scanne stregkoden på deres sundhedskort.

Infostanderen kan også bruges til at guide patienter og gæster på vej til deres ønskede destination via en vejviser på skærmen og med print på papir.

Vores infostandere fås som gulvstandere og vægmodeller i skærmstørrelser fra 19" - 22".

Sensor Medical er specialister i innovative produkter og løsninger til medical markedet

Hos Sensor Medical har vi mange års erfaring med at sælge og rådgive om IT hardware løsninger til sygehuse og klinikker på sundhedsområdet.

Vi har specialiseret os i at levere produkter og løsninger, der understøtter arbejdsgangene inden for de forskellige anvendelsesområder på sygehuse og klinikker. Vi tilbyder nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra infostandere og patientterminaler til panel pc’er og tastaturer fra de førende leverandører på markedet.

Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger, der lever op til vores kunders specifikke behov og krav. Skal vi også være din kommende samarbejdspartner?

Infostandere

Let arbejdsgangen med en infostander fra Sensor Medical

Vi forhandler infostandere til alle hospitalets afdelinger. Med en infostander er det nemt for patienter og gæster at tjekke ind ved hjælp af stregkoden på deres sundhedskort. Derudover kan vores infostandere også anvendes til at vise vej ved hjælp af en vejviser på skærmen, ligesom det også er muligt at printe ruten ud på papir.

Vi forhandler tre typer infostander hospital, der fås som gulv- eller vægmodel og i skærmstørrelser fra 19” til 22”. Få et overblik over vores infostandere her:

Læs mere om vores infostandere her. 

Udover infostandere, har vi et stort udvalg af produkter til sygehuse og klinikker på sundhedsområdet. Se vores store udvalg her. 

 

​Vi er totalleverandør af IT hardware løsninger til sygehusets forskellige anvendelsesområder 

Uanset om du er på udkig efter infostander eller noget andet, så kan vi med garanti hjælpe. Vores målsætning er at hjælpe danske sygehuse i deres arbejdsgange med vores produkter og serviceydelser. Vi leverer allerede løsninger til anvendelsesområder inden for:

  • Stuegang
  • Modtagelse og venteværelse
  • Operation
  • Røntgen og scanning
  • Ambulance og mobile tjenester

Læs mere om de forskellige anvendelsesområder her.

 

Sensor Medical er en del af Addtechs niche-teknologi-gruppe

Addtech er en teknologisk handelskoncern, der udvikler og sælger højteknologiske produkter og systemer til industri- og servicevirksomheder. Der er omkring 120 erhvervsdrivende selskaber under Addtech, som alle stræber efter at være markedsførende inden for deres nicher – i dette tilfælde inden for medical produkter. Vi tilbyder kundetilpassede kvalitetsprodukter og hardware løsninger til medical markedet, der altid lever op til anvendelsesområdets specifikke behov og krav.

Læs mere om Sensor Medical her. 

Har du spørgsmål til infostandere, så står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål

Hos Sensor Medical er vi som sagt specialister i IT hardware, herunder blandt andet i infostandere. Vi tilbyder kundetilpassede produkter og løsninger, der lever op til deres særlige behov og krav. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktoplysninger her.